Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

RoaR architecten

Bedrijfsgegevens

78468930
Burg. Waszinkstraat 83
6417CV Heerlen

Contactgegevens

06 40887407

Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 8 reviews

24-07-2022 Marlie Rijcks

Tekeningen waren na een aantal aanpassingen in orde. Maar de esthetische begeleiding raden wij niet aan. Onze verwachtingen rondom de bouwbegeleiding weken af van hetgeen geleverd werd. Achteraf hadden we de afspraken hierover beter moeten detailleren in de overeenkomst maar ten tijde niet gedaan omdat we uit gingen van een vertrouwensbasis. Nu heeft het meermaals geleidt tot (arbitraire) discussies en frustraties die uiteindelijk geleidt hebben tot de beëindiging van de samenwerking, ruim 2 maand voor de oplevering van onze uitbouw. Extreem korte betalingstermijnen (2 dagen), (te) snelle betalingsherinneringen, een gebrek aan communicatie over het plaatsen van foto’s op sociale media en tussentijds een aantal weken ad-hoc vakantie, hebben daarnaast ook niet bijgedragen aan de situatie. (Aanbouw jaren 30 woning)


05-02-2021 Ad Peters

Wij wonen in een prachtig huis dat ons past als een jas. Iedere dag plezier! Met dank aan Roar Architecten (ontwerp, tekenwerk én bouwbegeleiding)! En niet alleen goed werk, maar ook een fijn contact en prettig samenwerken tijdens alle fasen. En...de geraamde kosten kwamen (nagenoeg) overeen met de uiteindelijke kosten, mede door de goede samenwerking tussen Roar en de aannemer (Laro Bouw).


19-01-2022 Oliver Paulzen

Zeer uitgebreide tekeningen, duidelijke communicatie en goede ideeën die we zelf nooit verzonnen hadden! Neemt de tijd om samen tot resultaten te komen. Tot nu toe zeer tevreden.


17-03-2021 Ingrid de Groen

ROAR architecten wist onze woorden te vertalen in beelden. Voegde daar aanvullend vervolgens een eigen visie aan toe, die goed bij ons paste. En weet het ook nog te realiseren. Top!


28-01-2021 Arjane

Fraaie schetsen en tot in de details verzorgde ontwerpen!

Hulp van een architect

De architect RoaR architecten is een specialist in de regio. Kom in contact met RoaR architecten via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.