Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

Ingenieurshuis de Blaey

Bedrijfsgegevens

22064481
Steeweg 7
4401AN Yerseke

Contactgegevens

0113 404 266

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Reviews


Gemiddelde uit 1 review

14-03-2019 giel buijs

als er dingen aangepast moeten worden omdat Allart dingen uit zijn eigen beslist zonder te overleggen voelt hij zich nergens verantwoordelijk voor en moet je het volle bedrag betalen voor zijn fout. Hij heeft ook niet veel verstand van zaken, wij zouden volgens hem onze loods 3m rondom vrij moeten houden (dat stond in het bestemmingsplan volgens hem) na een gesprek bij de gemeente kon de loods op 1 erfscheiding op de erfgrens staan. kortom ik zou naar een goede ingenieur gaan die verstand van zaken heeft en niet zo een flapdrol als deze.

Hulp van een architect

De architect Ingenieurshuis de Blaey is een specialist in de regio. Kom in contact met Ingenieurshuis de Blaey via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.