Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

MEF architect

Bedrijfsgegevens

67007538
Donkereind 6
3645TD Vinkeveen

Contactgegevens

0297 261 429

Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 6 reviews

29-10-2020 Anja Spelt

Top architect en interieur designer met top-ideeën! Uitermate tevreden over de service en begeleiding in keuzes. Het uitgewerkte ontwerp was ver boven de verwachtingen zeker gezien de moeilijk in te delen ruimte. Zeker een aanrader!


02-10-2017 IJsclub Nooit Gedacht Webredactie

Bij de verbouwing van onze zolder van onze eengezinswoning hebben we advies gevraagd aan Maria Elena hoe we er iets bijzonders van konden maken, dat niet snel terug te vinden is in een standaard zolder. Het resultaat was een zolder met een slaapkamer die een glazen wand gekregen heeft. Hierdoor ontstond een verrassende doorkijk en extra lichtinval, wat ook erg prettig is. Het deel van de zolder wat open gelaten is het kantoorgedeelte geworden. Het bevat een prachtige wandkast met verschillende dieptes, met een geïntegreerd lang bureaublad van opvallende kleur. We hebben een prachtige zolder gekregen waarin geslapen en gewerkt kan worden!


12-02-2022 Massimo Schembri

Behalve dat Maria Elena een zeer inspirerende en lieve vrouw is, heeft ze ook een uniek oog voor schoonheid en functionaliteit. Ze heeft veel ervaring en weet je precies te adviseren wat bij jou als persoon past. Ze begreep meteen wat mijn wensen waren en ik ben erg trots op het eindresultaat. Bedankt MEF architect!


29-10-2020 ignazio piazza

Ik hou van haar stijl, omdat het altijd anders is. Dit is nu de tweede keer dat we Maria Elena als onze architect hebben gekozen. Haar aanpak is professioneel, maar we kunnen zien hoeveel ze geeft om ons project en de kwaliteit van elk detail. We zijn zeker blij met haar. Ignazio


29-10-2020 Annalisa Friscia

Maria Elena is een zeer competente ontwerper. Ik stel haar zoveel vragen en ze antwoordt elke keer met meer dan één oplossing, vaak met vermelding van innovatieve materialen, de nieuwste trends... Ze kan mijn wensen interpreteren alsof ze in mijn gedachten leest!!

Hulp van een architect

De architect MEF architect is een specialist in de regio. Kom in contact met MEF architect via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.