Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

LT Architecten B.V.

Bedrijfsgegevens

17141624
Zijlstralaan 8
5251SE Vlijmen

Contactgegevens

073 511 2212

Openingstijden

maandag: 08:30–16:30
dinsdag: 08:30–16:30
woensdag: 08:30–16:30
donderdag: 08:30–16:30
vrijdag: 08:30–12:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 11 reviews

26-04-2021 G.

Zeer slecht bedrijf, werkelijk onbegrijpelijk dat deze "aannemer" nog steeds huizen bouwt. Liegen je gewoon voor, proberen je te intimideren en komen geen enkele afspraak na. Als je een huis wilt gaan kopen lijkt het een keurig bedrijf maar zodra je, je handtekening hebt gezet (en ze je centen hebben) slaan ze helemaal om. Opleverdatum wordt keer op keer op keer uitgesteld en als je geluk hebt word je huis een jaar na de in eerste instantie afgesproken datum opgeleverd. Er zijn genoeg verhalen bekend van mensen die nog veel langer (lees jaren) hebben moeten wachten. Als je huis uiteindelijk wordt opgeleverd mankeert er nog heel erg veel aan wat vervolgens heel slecht (na heel lang wachten) of helemaal niet wordt opgelost. Met alle financiële gevolgen van dien. Mijn advies: Koop hier geen huis. Wil je toch een huis gaan kopen bij LT? Sluit dan een ontzettend goede rechtsbijstandverzekering af, deze ga je absoluut nodig hebben.


16-02-2020 D van Dalen

Wat een waardeloze aannemer is dit.. LT is al een paar jaar bezig om voor mijn huis 4 2onder1-kap woningen te bouwen.. De kwaliteit van bouwen is waardeloos. Constructief heel slecht, langzaam en nalatig gebouwd. Geen vast personeel en of uitvoeringstoezicht en daarom staat een opleverlijst vol met gebreken die niet verholpen kunnen worden of niet verholpen willen worden door LT. Daarnaast is er als klant nauwelijks en meestal geen contact te krijgen met de aannemer tijdens de bouw. LT heeft schijt aan zijn klanten die opgezadeld worden met valse beloftes en jarenlang dubbele kosten! Probeert door alle mazen van het net te kruipen. Het bouwterrein is al die jaren een verschrikkelijke bende en de overlast daarvan aan omgeving is erg groot. Gevaarlijke kapotte bouwhekken waarvan pinnen en punten over straat heen hangen zouden fietsers ernstig letsel aan over kunnen houden. Hekken worden nooit afgesloten waardoor kinderen toegang hebben en gevaar lopen op het bouwterrein. Dit alles is alleen al in meerdere dorpen van de gemeente bommelerwaard gebeurt of nog steeds aan de gang. Als u denkt om met LT in zee te gaan..adviseer ik u te praten met de mensen die eerder LT voor zich hebben laten bouwen in Aalst Poederooyen Nieuwaal etc etc...


21-11-2022 Jim Zonneveld

Super bedrijf


06-11-2017 Niels vdT

het was heel fijn om met hun te werken


23-08-2019 Martin Kerkhoff

Hulp van een architect

De architect LT Architecten B.V. is een specialist in de regio. Kom in contact met LT Architecten B.V. via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.