Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

Knoop Architect

Bedrijfsgegevens

30282294
Braspenninglaan 110
5237NR 's-Hertogenbosch

Contactgegevens

06 27012626

Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 9 reviews

15-11-2022 Frans en Anoes ...

Jasper heeft ons met zijn out-of-the box denken goed geholpen. Hij was goed in staat om ons diverse opties voor te leggen en zonder zijn hulp was het plan niet geworden wat het nu is.


01-08-2019 Leendert Colijn

Ik ben heel tevreden met het werk van de heer Knoop. Het is begonnen met de ondersteuning om een dubbele woonbestemming te krijgen voor deze monumentale boerderij. Daarna heeft hij het ontwerp gemaakt om de stal te verbouwen tot woonhuis. Het resultaat is bijzonder, met glazen puien voor de oude stalmuren, een vide met glazen pannen die voor de juiste natuurlijke verlichting zorgen. Ook de glazen balustrade heeft hij in detail uitgewerkt, een voorbeeld van zijn attentie voor de details en inzet van eigen tijd omdat het resultaat het belangrijkste is en niet het winstbejag. Dit waardeer ik ten zeerste. Een echte aanrader.


27-01-2021 C Hoog

Jasper heeft ons geweldig geholpen met onze ideeën voor een monumentale boerderij. Wat wij waarderen aan Jasper is dat hij altijd goed bereikbaar is, flexibel is in het aanpassen van plannen en ook open staat voor onze wensen! Hierdoor is er een geweldig en realistisch ontwerp gekomen wat goedgekeurd is door de commissie. Jasper enorm bedankt!


03-02-2020 Chantalle Burgers

We hebben de samenwerking met Jasper als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee, is zeer creatief maar luistert vooral ook goed naar wat jouw vraag is en hoe hij je daarmee kan helpen. Niets dan lof voor deze kundige architect!


11-09-2019 Henricus Laurijssen

Ben erg tevreden over het verrichte werk van Jasper. Een behulpzame no nonsense architect die correct zijn afspraken nakomt, meedenkt en een prima prijs/kwaliteitverhouding waarborgt. Al met al zeker aan te bevelen! Henri Laurijssen Den Bosch

Hulp van een architect

De architect Knoop Architect is een specialist in de regio. Kom in contact met Knoop Architect via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.