Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

Wenink Holtkamp Architecten

Bedrijfsgegevens

55385982
Torenallee 28 44
5617BD Eindhoven

Contactgegevens

040 843 7635

Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 6 reviews

21-06-2022 Marcel van Poppel

5 jaar geleden met Jan-Peter heel plezierig samengewerkt. Hele fijne architect die ons perfect langs de vele keuzes heeft begeleid. Goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen. Eerst onze woonwensen en kavelsituatie verkend en vertaald naar een initieel ontwerp. Veel aandacht voor goede lijnen en vlakken, uitwerking van details en een rustige gevel. Ook bij het anticiperen tijdens het bouwproces. Daarbij in zekere mate vasthoudend en uitgesproken, om het eindresultaat te borgen, steeds constructief en met argumentatie en toewijding. Heel veel geleerd van hem en ook waardevolle input gehad op interieur/indeling en lichtplan. Uiteindelijk hooguit op warmtehuishouding wat voorzieningen/voorbereidingen gemist. Overall heel prettig samengewerkt. We genieten nog steeds van onze woning!


17-03-2022 Victor Ribot

Heel fijn architectenbureau. Gaan voor kwaliteit! We zijn op basis van eerder door hun gemaakt werk terecht gekomen bij Jan-Peter en Ferdy. Het voelde meteen vertrouwd. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en hebben dit vertaald in ons droomhuis. Ook hebben ze ons advies gegeven bij het selecteren van de aannemer. Kortom een hele fijne samenwerking met een prachtig resultaat: elke dag woonplezier! Ze zetten echt een stapje extra om het helemaal af te maken.


23-02-2022 Aat en Lia Vorstenbosch

Op ons verzoek een nieuwe woning te mogen realiseren kregen we van de Gemeente de 'opdracht' een schuurwoning te bouwen die moest passen in het landschap. Samen met J-P en Ferdy hebben we onze wensen doorgesproken en hebben ze voor ons een eerste opzet gemaakt. Steeds rekening houdend met onze wensen zijn ze tot een zeer verrassend resultaat gekomen. De materiaalkeuze aan de buitenzijde is heel bijzonder, met name het dak, het verticaal geplaatste hout, de screens en de boven elkaar geplaatste dakramen geven het huis een prachtige uitstraling. Aan de binnenkant vallen de strakke zichtlijnen op en aan alle kanten komt via de grote ramen het licht binnen. Een heerlijk huis waar we al jaren van mogen genieten!


22-02-2022 Joshua Klerks

Al in 2015 leerde ik Jan-Peter (ook wel JP) en Ferdy kennen. De klik was er direct en zij gingen ons huis tekenen. De wensen die we als familie hadden, werden vastgelegd op papier. Tijdens de bouw hielden ze ook regelmatig een oogje in het zeil, zodat de gedeelde visie ook gerealiseerd zou worden. Nog steeds geniet ik elke dag van ons (t)huis en is het een feestje om thuis te komen. Dank nogmaals heren, voor jullie prachtige ontwerp en persoonlijkheden.


23-02-2022 Jeroen Gabriels

Fijn architectenbureau met sterke focus op kwaliteit en esthetiek. Goede hulp bij selecteren van een aannemer. In samenwerking met de aannemer werd een mooi huis opgeleverd waar we fijn in wonen!

Hulp van een architect

De architect Wenink Holtkamp Architecten is een specialist in de regio. Kom in contact met Wenink Holtkamp Architecten via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.