Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

JASZ Ontwerp | Bouwadvies

Bedrijfsgegevens

57098786
Hillestraat 82
3072JN Rotterdam

Contactgegevens

Openingstijden

Geen openingstijden beschikbaar.

Reviews


Gemiddelde uit 7 reviews

12-06-2021 Wim van der Vlies

Judit is een professioneel architect en denkt met de klant mee. We zijn heel tevreden met het geleverde werk. Zowel met het ontwerpen/verbouwen van ons huis als met het zoeken van een geschikte aannemer heeft Judit ons goed begeleid. Ze heeft diverse ontwerpen aan ons voorgelegd en was tijdens het hele proces goed bereikbaar voor vragen, ook voor de aannemer. We raden zeker Jasz Ontwerp/Bouwadvies aan.


14-06-2021 Lisanne Burghardt

Wij hebben vorig jaar zomer een ontwerp laten maken voor onze uitbouw door Judit (JASZ Ontwerp | Bouwadvies) en zijn hier erg blij mee. Inmiddels is het project afgerond. Dankzij de goede adviezen, tips en het meedenken van Judit, is het geworden zoals we het voor ons zagen. Zowel voor als tijdens de bouw was ze betrokken en altijd bereikbaar voor vragen (van ons of de aannemer). Ben je opzoek naar een goede architect? Dan ben je bij JASZ aan het juiste adres!


27-12-2020 Eddy van Wuyckhuyse

Judit is een vindingrijk architect die heel graag met je meedenkt en advies geeft. Ze geeft goede inzichten over de (on)mogelijkheden en werkt van hieruit naar ruimtes die precies voldoen aan je woonwensen.


08-12-2020 Sacha Koggel

Judit is een zeer creatief architect. Ze heeft een nieuwe, meer logische indeling voor onze woning gemaakt. Een jaren 60 bungalow. Ze heeft veel materiaalkennis en probeert continu mee te denken in het hele proces.


29-12-2020 Ildikó Kovács

Judith, heeft mij geholpen met een plan op te zetten voor het realiseren van ons toekomstige dakterras. Ze is met een heel mooi ontwerp voor de dag gekomen. Tevens was ze altijd bereikbaar als ik met vragen zat, ik ben erg tevreden met haar professionaliteit. Als er in de toekomst nog een project gerealiseerd moet worden weet ik met wie ik contact op moet nemen.

Hulp van een architect

De architect JASZ Ontwerp | Bouwadvies is een specialist in de regio. Kom in contact met JASZ Ontwerp | Bouwadvies via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.