Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

OX architecten

Bedrijfsgegevens

57814058
Hogewoerd 97
2311HJ Leiden

Contactgegevens

071 517 0560

Openingstijden

maandag: 08:30–17:30
dinsdag: 08:30–17:30
woensdag: 08:30–17:30
donderdag: 08:30–17:30
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 7 reviews

18-06-2018 Jochem Wolthaus

Na de aankoop van een verwaarloosd jaren '30 woon-winkelpand van 200m2 hebben wij de hulp ingeschakeld van Vos|Hoffer|vdHaar architecten. De heer Vos heeft van begin tot eind met ons meegedacht om het pand helemaal naar onze wens te maken. Mede door zijn creatieve oog, kritische blik en technische inzicht hebben we het optimale uit de verbouwing kunnen halen. Wat eerst een oude fietsenwinkel met woonhuis was, is dankzij de inzet en deskundigheid van Vos|Hoffer|vdHaar architecten nu een heerlijk woonhuis voor ons gezin met vier opgroeiende kinderen.


28-01-2021 Tim Post

Tycho denkt echt mee met de klant en komt met goede praktische oplossingen. Hij antwoordt snel op vragen en heeft daarnaast ook een goed inzicht in de kosten van een verbouwing. Echt een aanrader als je een partner wilt die met je meedenkt over en tijdens een niet standaard verbouwing.


16-06-2018 Antoon Oostveen

Wij hebben de samenwerking (met Dhr Vos) als erg positief ervaren. Tijdens de ontwerp fase al out-of-the-box met een erg mooie oplossing gekomen om toch een goede 3e slaapkamer te creëren met minimale impact in verbouwings kosten. En tijdens de bouw fase ook erg praktisch in oplossingen zoeken met de aannemer. Niet alles onnodig complex maken. Erg fijn Mochten we ooit nog een keer gaan verbouwen, dan komen we zeker terug. Vr Gr, Antoon


01-01-2020 Celine Froma

Tycho heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze beneden verdieping met naast de woonkamer en keuken, een slaap- en badkamer. Hij heeft een heldere kijk op zichtlijnen, berg- en loopruimte. We zijn heel benieuwd hoe onze woning eruit ziet na de verbouwing.


10-05-2018 Fred Slats

Zelf had ik geen ervaring met architecten. Dit ook dhr Vos verteld. Zo zou hij het ons uitleggen bij een bezoek aan de woning en daarna vrijblijvend een offerte uitbrengen. Dhr Vos toonde weinig initiatief. Ook legde hij niet precies uit wat hij allemaal kon betekenen. De offerte kwam vrij snel. Daaruit bleek dat hij niet goed naar onze plannen had geluisterd en werkzaamheden in kaart had gebracht die al waren uitbesteed. Hierna kort telefonisch contact gezocht en een nieuwe offerte uitgebracht. Ik ben hierna niet met dhr Vos in zee gegaan. Hij ook geen behoefte aan feedback wat ook weet typerend is.

Hulp van een architect

De architect OX architecten is een specialist in de regio. Kom in contact met OX architecten via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.