Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

Robin Hurts architect

Bedrijfsgegevens

61716812
Otterkoog 101
1822BX Alkmaar

Contactgegevens

06 42256760

Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 7 reviews

16-08-2022 K B

Robin is een gepassioneerde architect die je een totaal ontwerp presenteert waarin meer dan je wensen zijn opgenomen. Hij denkt mee van A tot Z en op het gebied van materialen is hij ook n goede en fijne gesprekspartner. De door hem aangedragen praktijkvoorbeelden waar we hebben gekeken, waren voor ons een waardevolle aanvulling om het beeld compleet te maken. Kortom een professionele, fijne en menselijke architect om mee samen te werken.


26-10-2021 Mike Hergaarden

Voor ons nieuwbouw bedrijfspand heeft Robin zowel de buitenkant als binnenkant geheel ontworpen. Ook is er uiteindelijk zelfs de gehele interieur en bouwbegeleiding verzorgd. In de tekenfase kwam er vanuit Robin al snel een plan naar voren waar we ons helemaal in konden vinden. Ook tijdens en na de (af)bouw hebben we nog erg veel aan Robin gehad. Robin was altijd erg begaan met het project en het was heel fijn om er op hem te kunnen rekenen. We zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat en hoe dit tot stand kwam!


28-12-2022 Tisja v

Robin is gepassioneerd over zijn vak. Erg prettig contact mee gehad! Hij reageert snel en handelt snel. Weet waar hij het over heeft! Erg blij mee!


16-11-2018 Rowenna Zwart

"Onze steun en toeverlaat van ontwerp, bouw tot aan de nazorg. Robin weet waar hij het over heeft, denkt graag mee, heeft oog voor detail, is eerlijk en helder in het vertalen van de mogelijkheden. Hij laat zich niet gek maken door derden en brengt rust in het hele proces. De juiste persoon voor onze zelfbouw project. In onze schetsfase was niks te gek en zijn alle mogelijkheden de revue gepasseerd. Zodoende zijn wij overtuigd van de indeling en wonen we heerlijk in een huis waar geen twijfel over is. Ons contact hield niet op na het ontwerp. Tijdens de bouw heeft Robin eveneens een enorme bijdrage geleverd , in de keuze van aannemer, als oplossingen aandragen en doorslaggevend advies geven. Bij onduidelijkheden is geen tekening te veel om de details helder op papier te zetten zodat alles naar wens wordt gebouwd als het onderlinge contact tussen de diverse partijen liep soepel. Met zijn oog voor duurzaamheid, zijn wij verzekerd van een woning waar we met lust en leven de komende tientallen jaren kunnen blijven wonen. Wie wil dat nou niet?"


12-09-2022 Tygo -

Robin in snel, meedenkend, levert waar voor zijn geld én meer. Ik kon niet beter geholpen zijn en dank Robin heel erg veel.

Hulp van een architect

De architect Robin Hurts architect is een specialist in de regio. Kom in contact met Robin Hurts architect via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.