Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

van lanen architecten

Bedrijfsgegevens

66226635
Breitnerstraat 2
5611TV Eindhoven

Contactgegevens

06 51438755

Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 7 reviews

14-09-2022 Wim van Deursen (sWimmie)

Wij hebben Van Lanen Architecten ingeschakeld om bij ons een opbouw te realiseren op ons huis. En het gehele proces is prima en zonder problemen gelopen. Het werk dat is afgeleverd was van hoge kwaliteit waardoor het vergunningen proces bij de gemeente vlekkeloos en uitzonderlijk snel is verlopen. De communicatie ging soepel en werd snel opgepakt. De oplossingen die zijn aangedragen waren niet alleen creatief maar zelfs kosten efficiënt. Wij bevelen Van Lanen Architecten dan ook van harte aan. Sterker nog dat hebben we ook al gedaan!


20-09-2022 Paul Enders

We hebben met Twan gewerkt aan het ontwerp van een extra verdieping op onze woning. Vanaf idee fase was hij gelijk in staat onze wensen in een schets te vangen en tot een gedetailleerd ontwerp uit te werken. Daarnaast was hij van onschatbare waarde in slepende discussie met gemeente over constructieve details. Zowel supportive als creatief in de zoektocht naar oplossingen.


14-09-2022 hajro Sahmanovic

Wij kunnen alleen maar positief zijn over Twan! De manier van werken en vooral het snel handelen waar nodig, heeft ervoor gezorgd dat de omgevingsvergunning binnen 3.5 week is verleent. Heel prettig contact en wij raden deze architect bij iedereen aan. Bedankt Twan!


10-12-2020 Jasper van der Lely

Wij zijn zeer tevreden over het hele proces met dit bureau. In de aanloop luisterde de heer Van Lanen goed naar onze wensen. Hierdoor liepen de vervolg gesprekken effectief en prettig. Deze architect onderscheidt zich in efficiëntie en in eigentijds (en klantgericht) ontwerp. Hij heeft goede tips om je ideeën op te doen. Het resultaat is een ontwerp geheel naar onze wens. Het kosten overzicht is transparant, zodat er geen vragen achteraf zijn. Buiten de standaard 3D tekeningen, kan hij ook een 3D model printen zodat een beter inzicht in de bouwlagen verkregen wordt.


02-02-2021 Wiset Kuil

Wij hadden de wens om een aanbouw aan ons huis te maken waardoor de verbinding met de tuin optimaal zou zijn. Twan had zeer creatieve ideeën, die hij middels duidelijke 3D kleurentekeningen visueel wist te maken. Hij luisterde goed naar onze op- en aanmerkingen en wist die zodanig te verwerken dat er geen inbreuk werd gedaan op zijn prachtige initiële ontwerp. Hierdoor kreeg het geheel ook onze eigen stempel. De samenwerking met de aannemer verliep vlekkeloos: regelmatig en goed overleg over alle technische ‘uitdagingen’ die in de loop van het project naar voren kwamen. Wij waren (en zijn nog steeds) erg tevreden over het resultaat en deze fijne architect!

Hulp van een architect

De architect van lanen architecten is een specialist in de regio. Kom in contact met van lanen architecten via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.