Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

lab-R

Bedrijfsgegevens

55449158
Nieuwe Leuvenaarstraat 56
4811MK Breda

Contactgegevens

06 14211942

Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 8 reviews

31-10-2018 Hector Medina

Vorig jaar, na het kopen van een pand van de jaren 80, heb ik Roel via een internet site voor architecten gecontacteerd. Roel is een heel beleefde persoon die heel goed kan luisteren naar de wensen van de cliënt is mijn opinie. Gezien zijn achtergrond in de interieur design en bouwkunde kan Roel heel veel helpen bij de renovatie en het inrichten van een pand. Gedurende 8 maanden heeft Roel regelmatig bij ons afgesproken om follow-up te geven aan de werkzaamheden, en in het pand om te checken om de verbouwing volgens zijn tekeningen uitgevoerd werd. Het resultaat, niet alleen in mijn opinie, maar ook in de woorden van iedereen die bij het pand is geweest is duidelijk: "Spectaculair". De honoraria van Roel zijn heel schappelijk, zeker gezien het werk wat hij geleverd heeft (uren en kwaliteit). Ik kan Roel zonder enige schaduw van twifel als professional en als persoon aanbevelen.


05-01-2022 René van Putten

Dankzij Roel hebben wij een prachtige uitbouw kunnen realiseren. Vanaf het ontwerp, alle vooronderzoeken, alle constructie voorbereidingen en zelfs het zoeken naar een geschikte bouwonderneming aan toe heeft Roel ons fantastisch geholpen. Op zeer vriendelijke wijze wist hij met grote vakkennis onze wensen te vertalen in een mooi eindresultaat. Roel was altijd bereikbaar voor vragen, we hebben ons geen moment ergens zorgen over hoeven maken in het hele proces. met vriendelijk groeten, René en Anthonette van Putten


03-07-2019 Desiree Aarnoudse

Roel was een fijne architect om mee samen te werken voor onze aan- en verbouwing. Vanaf het begin luisterde hij goed naar onze wensen en bracht hij goede ideeen met zich mee (niet enkel voor het exterieur, maar ook voor het interieur). Ook gedurende de rest van het proces was het contact goed. De aannemer was ook zeer tevreden met de gedetailleerde tekeningen en te spreken over de samenwerking met de architect.


07-08-2018 Joost Diderich

We dachten met Lab-R/Roel een jonge en frisse architekt in huis te hebben gehaald voor het ontwerpen van een grondige verbouwing en renovatie van ons jaren 70 huis. Roel stelde grondig teleur: Ontwerp weinig origineel (was bij de buren immers ook gelukt (..)) en nagenoeg geen enkele wens meegenomen. Na 4-5 maanden eindelijk een ontwerp ingediend bij de gemeente, waarbij Roel materialen had opgegeven die we nadrukkelijk niet wilde gebruiken. Op precies datzelfde punt werd het ontwerp vervolgens afgekeurd: Roel was niet op de hoogte van geldende regels, ondanks ‘gedane huiswerk’. Uiteindelijk probeerde Roel ook nog een extra rekening in te dienen van ruim 1000 EUR, zich beroepend op een vaagheid in zijn offerte. Na dit gemeld te hebben bij BNA, bond hij in. Waardeloze ervaring, 8-9 maanden geduurd, 6000 EUR voor een ontwerp wat we voor 90% zelf bedacht hebben.


25-03-2020 Wil Deijkers

Roel is een gedreven architect met hart voor zijn werk. Mooie en betaalbare ontwerpen maken is wel aan hem besteed. Roel is erg betrokken en denkt mee. Echt een aanrader.

Hulp van een architect

De architect lab-R is een specialist in de regio. Kom in contact met lab-R via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.