Architecten vergelijken

Bespaar op de kosten van een architect door een gratis vergelijking

Bedrijfsgegevens onjuist?

Loosbroek Architecten B.V.

Bedrijfsgegevens

11026188
Het Jaagpad 4
4006GK Tiel

Contactgegevens

0344 621 640

Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Reviews


Gemiddelde uit 10 reviews

04-04-2022 Anna Stay True

Loosbroek architecten bv is een betrouwbaar bureau. We kennen Pascal al minstens 10 jaar, hij is een van de meest professionele op dit gebied. Hij is erg creatief, heeft hele goede ideeën om design te combineren met de eisen van de overheid. Hij is altijd op tijd met het afleveren van zijn werk, hij levert zelfs vroeg af. Heeft een zeer goed netwerk, zowel met commerciële als overheids contacten. Pascal is gewoon iemand die ervaren en betrouwbaar is. We hebben samen verschillende projecten ontworpen.


08-04-2022 Jurgen Koopmans

Pascal ken ik als een gedreven en vakbekwaam architect. Voor zowel mij als mijn ouders heeft Pascal het huis ontworpen. Met vragen kun je altijd bij hem terecht. Daarbij neemt hij uitgebreid de tijd. Zijn er uitdagingen bij het ontwerp, dan heeft Pascal daar ook een creatieve oplossing voor. Binnen het ontwerp zoekt Pascal graag de grenzen op om tot een maximaal resultaat te komen. Met Pascal heb ik altijd prettig kunnen samenwerken.


19-04-2022 Bas De Vreeze

Ontmoet bij zowel transformatie van commercieel vastgoed naar woningen als ontwerp van nieuwe woningen. Pascal is zeer betrokken, creatief en komt met passende oplossingen. Bovendien fijne partij om mee samen te werken.


07-04-2022 Christian Buckard

Nog nooit eerder zo'n vakbekwame begeleiding meegemaakt. We hadden een zeer groot uitbreidingsproject waarbij vergunningen een heet hangijzer was. Zonder inbreng van Loosbroek Architekten was ons dit niet gelukt. Daarnaast beviel ons de persoonlijke aanpak en begeleiding bijzonder goed. Bij Loosbroek ben je geen nummer maar wordt er echt aandacht aan je besteed. De volgende verbouw en/of nieuwbouw zal zeker weer onder hun begeleiding plaatsvinden.


09-04-2022 Marianne

Buitengewoon goed advies. We zijn tot goede resultaten gekomen binnen de afgesproken tijd. Nogmaals bedankt.

Hulp van een architect

De architect Loosbroek Architecten B.V. is een specialist in de regio. Kom in contact met Loosbroek Architecten B.V. via de contactgegevens op deze pagina. Benieuwd naar de kosten die een architect rekent? Dan kan het slim zijn om een vergelijking aan te vragen.

Geheel gratis en vrijblijvend kunnen er offertes bij meerdere architecten worden aangevraagd. Ga direct naar de pagina voor het aanvragen van een vergelijking.

Het is ook mogelijk om verder te kijken naar de beschikbaar architecten in de regio. Hoe groot is het aanbod en zit er een bekende naam tussen, het is dan mogelijk om direct in contact met het bedrijf op te nemen.