Selecteer provincie

K.A.S. - architectuur - stedebouw - strategie in Delft

Details

Adres
Oude Delft 197
2611 HD Delft
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
info@kasdelft.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldGegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

K.A.S. transformeert gebouwen en stukjes stad, op een duurzame manier en door partijen en schaalniveaus te verbinden.

K.A.S. is een bureau voor architectuur en stedebouw, heeft een passie voor de samenhang tussen gebouw en omgeving en gelooft in het maken van een toekomstbestendige omgeving. Het beter gebruiken van de ruimte die we hebben en duurzame maatregelen inzetten.

Wij opereren op verschillende schaalniveaus (interieur, architectuur, stedebouw en openbare ruimte). Opdrachten benaderen wij bij voorkeur als één samenhangend geheel, alles is verbonden met elkaar en wij zijn juist goed in het integraal benaderen van projecten en het verbinden van de verschillende schaalniveaus.

K.A.S. gelooft erin dat door participatie en een goede samenwerking het beste uit projecten kan worden gehaald. Zo worden vaak workshops, bijeenkomsten en creatieve denksessies voor opdrachtgevers, omwonenden en vakgenoten georganiseerd. Door helder te communiceren, te luisteren en een betrouwbare partij te zijn ontstaat vertrouwen en worden projecten beter. En heldere doelen hebben vooraf en verwachtingen managen.
De vraag achter de vraag achterhalen is daarbij ook een belangrijk aspect.

Het verbinden van buiten en binnen, spelen met licht, transparantie en het optimaal gebruik maken van de omgeving zijn belangrijke thema’s in het werk. pen en geeft advies, van schetsontwerp tot oplevering. Doordat ervaring aanwezig is op meerdere vakgebieden (architectuur, stedebouw en interieur), is zij sterk in het verbinden van verschillende schaalniveaus en hier synergie te creëren. K.A.S. is gespecialiseerd in herbestemming in de ruimste zin van het woord; herstructurerings-gebieden, renovatie, combinatie oud-nieuwbouw etc. Daarbij gelooft zij in bouwen met je hart: het maken van een duurzame omgeving.